Homepage

Slimme moederhond redt haar puppies van vuurdood

In Valparaiso in Chili woedden onlangs enorme bosbranden. Meer dan 4000 mensen werden geëvacueerd. Ook de moederhond op het filmpje was in groot gevaar en haar twee weken oude pups, negen in totaal, konden helemaal niet weggkomen uit de gevarenzone.
Maar deze slimme hond vond een oplossing. Ze groef een groot gat waarin zij haar pups in legde, zodat ze beschermd werden tegen het uur en de hitte. Later, toen het gevaar voorbij was, liet ze de reddingsteams zien waar haar pups begraven waren. Het duurde ongeveer een uur voordat alle pups ‘uitgegraven’ waren en gelukkig leefden ze nog alle negen.
YouTube voorvertoningsafbeelding

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief