Homepage

Hond zonder ogen wordt therapiehond

Smiley is een Golden Retriever die geboren werd zonder ogen. Smiley werd geadopteerd uit een asiel in Canada en werkt nu als therapiehond.

Joanne George adopteerde hem als puppy uit het dierenasiel en het hondje was in het begin heel angstig, maar toen hij met de andere hond van Joanne een band kreeg veranderede Smiley. Hi werd veel vrolijker. Op straat kreeg Smily veel aandacht en onbekende mensen zochten vaak spontaan contact zochten met haar blinde hond. Nu, tien jaaar laternwerk Smiley als therapiehond en boezkt het dier ziekenhuizen, verpleegtehuizen en scholen. Op de video hieronder zie je meer over Smiley.
YouTube voorvertoningsafbeelding

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief