Homepage

Museum over honden

In St. Louis in de verenigde Staten vind je het hondenmuseum. Zo’n 10.000 mensen per jaar bezoeken dit museum en het bijzondere is dat je je hond mee naar binnen mag nemen. Het museum heet officieel het American Kennel Club Museum of the Dog en werd geopend in New York in 1983. een paar jaar later verhuisde het museum naar  St. Louis waar het is gehuisvest in een een prachtig historisch pand.
jim de wonderhond

In het museum vindt je een Hall of Fame met tentoonstelling over bijzondere honden, honden die prijzen hebben gewoon , beroemde viervoeters, service honden en honden die belangrijke rol hebben gespeeld in kunst en cultuur, zoals Rin Tin Tin.

Op dit moment is er een expositie over Jim de wonderhond. Jim had een bijzondere gaven en kon het geslacht van nog niet geboren babies voorspellen en de hond begreep meerdere talen en kon de uitkomst van sportwedstrijden voorspellen.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief