Homepage

Hond Bodhi werkt als fashionmodel

De hond Bodhi, een Shiba Inu is een internethype aan het worden. Op Instagram heeft deze hond al meer dan 147.000 volgers en ook heeft hij een eigen blog, genaamd Menswear Blog. Bodhi woont met zijn baasjes in New York, de grafisch designer David Fung en mode-ontwerpster Yena Kim.

Menswear Dog Menswear Dog

De hond is een natuurtalent en poseert alsof het niks is. De baasjes van Bodhi begonnen het dier uit hobby te verkleden en foto’s online te zetten. Al snel betaalden grote designers als Coach, Salvatore Ferragamo en ASOS voor het modelwerk van de hond. Op de video hier beneden zie je hoe Bodhi en zijn baasjes aan het werk.
Menswear Dog Menswear Dog
YouTube voorvertoningsafbeelding

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief