Homepage

Hond valt in teer

Dit is toch wel een van de ergste nachtmerries die je kan overkomen. En je moet wel over een sterke maag beschikken als je onderstaand filmpje wil bekijken.
Het overkwam een zwerfhond in India. Hij viel in een ton met hete teer en was’vastgeplakt’ aan de grond. Hij konniet meer bewegen en toen de teer was afgekoeld werd het nog veel erger. De teer werd keihard en de hond zat gevangen in een dikke laag teer. Het enige wat hij kon was zijn ogen bewegen.
hond in teer
Gelukkig werd het dier door iemand gevonden en die zorgde voor hulp. Vele vrijwilliger svan de dierenbeschermingsorgansatie Animal Aid Unlimited urenlang gewerkt om de hond de ontdoen van de zwarte smurrie.
hond
YouTube voorvertoningsafbeelding

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief