Homepage

Hond met een missie

Dat honden bijzonder zijn, hebben we allang gezien op internet. Maar sommige honden gaan net even een stapje verder. Zoals de blindengeleidehond voor zijn visueel beperkte baas of de assistentiehond voor mensen in een rolstoel. Deze laatste honden helpen hun baas die niet kan lopen. Bijvoorbeeld met deuren of lades openen, boodschappen pakken en zelfs aan- en uitkleden! KNGF traint meer dus dan alleen blindegeleidehonden.

Veel mensen denken bij KNGF Geleidehonden direct en alleen aan honden voor mensen met een visuele beperking. Met deze video laat KNGF Geleidehonden zien dat ze ook honden trainen voor andere doelen. Bijvoorbeeld voor mensen met een fysieke handicap, trauma of autistische stoornis. Om mensen hiervan op de hoogte te brengen, heeft KNGF Geleidehonden voor één keer één hond speciaal getraind. Deze hond gaat namelijk samen met zijn baas ook mee op pad om campagne voeren voor de verschillende typen honden van KNGF Geleidehonden.

hond met een missie hond met een missie hond met een missie

YouTube voorvertoningsafbeelding
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief