Homepage

Een hond is een lifestyle

Jaarlijks kopen circa 180.000 mensen een pup. Een pup is schattig, knuffelbaar en leuk. Veel mensen vallen als een blok voor een schattige pup. Zij denken onvoldoende na over wat het hebben van een hond inhoudt als ze de pup meenemen. Al in de eerste weken blijkt dat de pup een dier is dat veel vraagt. De impulsaankoop loopt uit op een teleurstelling, de hond lijdt daaronder en eindigt veelal in het asiel of verlaten aan een boom.

De Koninklijke Hondenbescherming wil graag leed voorkómen. Denk goed na voordat je een hond in huis neemt.

Een hond is een lifestyle!

Ontdek of jij geschikt bent om een baasje te zijn op de site van de Hondenbescherming.

YouTube voorvertoningsafbeelding
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief