Homepage

Slimme voerbak voor honden

Er zijn van die honden, die schrokken het eten binnen enkele seconden naar binnen. En schrokken is niet goed. De brokken komen dan vaak heel in de maag terecht en dat is slecht voor de spijsvertering. Gulzige eters happen vaak ook lucht naar binnen tijdens de maaltijd en dat kan weer leiden tot winderigheid. Niet fijn voor de omgeving! Ook voor het gebit is het beter als de hond goed op de brokken kauwt. En schrokken kan zelfs leiden tot een maagtorsi en dat is levensbedreigend.

Met de Northmate Interactive Dog Feeder wordt schrokken tegengegaan. De hond moet werken om zjin maaltijd binnen te krijgen. En dat komt door de vorm van de voederbak. Op de foto’s hieronder en op de plaatjes kun je precies zien hoe dat in zijn werk gaat. Slim bedacht!

voerbak voor honden

voerbak

YouTube voorvertoningsafbeelding
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief