Homepage

Oranje hond

Het zal niemand ontgaan zijn: Nederland heeft een vers koningspaar. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zullen in november een bezoek brengen aan Bonaire. Het dierenasiel Bonaire wil het koningpsaar graag een cadeautje aanbieden. Maar het asiel op het eiland is niet rijk is en kan geen dure cadeaus.geven. Wel beschikt het asiel over honden, een camera en heel veel ideeën. Daarom heeft het dierenasiel besloten om een facebook pagina Orange pets from Bonaire  in het leven te roepen. Hierop worden foto’s geplaats van de honden en katten van Bonaire die iets hebben met het koningshuis en in het oranje zijn gestoken. Regelmatig worden er nieuwe foto’s op gezet en mensen kunnen natuurlijk ook hun eigen plaatsen.

Hieronder een voorproefje.

oranje hondoranje hond oranje hond

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief