Homepage

Dierendag op Bonaire

Vandaag 4 oktober is het dierendag. Op die dag wordt overal ter wereld extra aandacht besteed aan honden, katten en andere dieren. Ook op Bonaire, waar ik werkzaam ben als manager van het dierenasiel, wordt dierendag groots gevierd.

Er vindt een dierenevenementplaats met activeiteiten voor de kinderen. Ook kun je je huisdier meenemen naar het plein en meedingen naar een mooie prijs voor het best verzorgde, liefste of mooiste dier.

Het dierenasiel verzorgt die middag ook een gratis microchip actie voor honden en katten. Zo’n microchip is ongeveer zo klein als een rijstkorrel en wordt bij het dier tussen de schouderbladen onder de huid ingebracht. Is je huisdier gechipt dan kun je je huisdier terugvinden wanneer je hij zoekraakt. Ook kun je snel achterhalen wie ‘het baasje’ van het dier is wanneer je een huisdier gevonden hebt.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief