Homepage

Stervende straathond

Save Our Street Dogs is een dierenrechtenorganisatie uit Singapore. De organisatie heeft een video van een de laatste dagen van een straathond op YouTube gezet.  De video gaat over Ol Boy, een straathond die aan het einde van zijn leven is. Hij is stervende. Een groep mensen verbonden aan Save Our Street Dogs geeft de hond in zij laatste dagen allerlei medische behandelingen, een aai over zijn bol en proberen zo goed en kwaad als het kan voor hem te zorgen.

Reden voor het plaatsen van deze video op You Tube is dat de organisatie aandacht wil vragen voor het werk dat ze doen en op deze manier meer straathonden kunnen redden.
Kijk hieronder naar de video.
YouTube voorvertoningsafbeelding

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief