Homepage

Hond op eerste plaats

Je denkt dat ouders hun kinderen op de eerste plaats zetten, maar een Britse enquête toont aan dat 80 procent van de ondervraagde ouders eigenlijk meer plezier willen maken met hun hond, dan met hun kids. Dat komt vooral omdat de huiselijke viervoeter onvoorwaardelijk van zijn baasje houdt. Slechts 40 procent kan hetzelfde zeggen van zijn of haar partner.

Door deze enquête wil ‘The Kennel Club’ horecazaken hondvriendelijker maken. “Gezien dat velen ervan houden veel tijd met hun hond door te brengen, is het verrassend dat er nog zoveel horecazaken zijn die honden weigeren. Veel baasjes willen echter dat er hier verandering in komt.

Via Zita.be

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief