Homepage

Op vakantie met je hond

Ben je toe aan een lekker (mid)weekje of weekend weg? Dan is het wel zo leuk en gezellig dat je hond ook mee kan. Op de pagina Vakantie met hond staat een overzicht met alle vakantieparken in Nederland waar je hond ook welkom is. Erg handig!
De parken zijn voornamelijk gesitueerd bij bossen en de zee. In deze omgeving vind je veel wandelroutes waar je heerlijk, samen met het complete gezin én hond, kunt wandelen en genieten van de rust!

In het overzicht kun je verder ook vinden hoeveel honden er zijn toegestaan per huisje én of er extra betaald dient te worden voor het meenemen van de honden. (Bij de bungalowparken van Sunparks mag je hond gratis meenemen!).
Misschien een leuk idee voor de voorjaarsvakantie?


Extra tip: Als je een huisje wilt boeken kijk dan eerst even op de pagina met kortingscodes van vakantieparken of de last minutes bungalowparken. Hier staan aanbiedingen waardoor je een stuk goedkoper uit kan zijn.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief