Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Dierenlot steunt Dierenasiel Bonaire

De Nederlandse Stichting Dierenlot houdt zich bezig met het steunen van dieren in nood en sponsort organisaties die werkzaam zijn op het gebied van de bescherming en de gezondheid van dieren in Nederland én in Caribisch Nederland.

Dierenlot steunt het dierenasiel op Bonaire door een dierentransport auto in bruikleen te geven. Het is een gloednieuwe pickup. Met deze auto kan het asiel zijn werk nog beter doen. De dierentransportauto zal door het asiel onder meer gebruikt voor het transport van honden en katten die gebruik maken van het gratis sterilisatieprogramma van het dierenasiel. Eigenaren van honden en katten kunnen het asiel bellen voor het transport van hun hond of kat naar de dierenarts.

Een nieuwe auto stond al lang op het verlanglijstje van het asiel, maar de financiën ontbraken. Door hulp van Stichting Dierenlot uit Nederland is het asiel uit de brand geholpen en kan het asiel nog betere hulp aan de huisdieren op Bonaire bieden.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief