Homepage

Logboek dierenasiel Bonaire: pas op met vuurwerk!

Het dierenasiel op Bonaire vraagt rekening te houden met huisdieren tijdens vuurwerk. Op het eiland wordt behoorljik wat vuurwek afgestoken en da Klapchi’s, siervuurwerk, rotjes al het vuurwerk mag op Bonaire weer worden afgestoken tot en met 1 januari.

Voor de bewoners op het eiland is dat een prachtig gezicht en een indrukwekkend gehoor, maar voor veel dieren is het erg angstaanjagend. Oud & Nieuw levert vaak veel stress op voor de honden katten en andere huisdieren op het eiland.

Het dierenasiel Bonaire is daarom een campagne gestart aarin de inwoners van het eiland gevraagd wordt rekening te houden met de dieren op het eiland. het asiel verwijst daarbij naar de tips die de Nederlandse dierenbescherming geeft.

Het dierenasiel op het eiland heeft posters gemaakt om de vuurwerkcampagne kracht bij te zetten, eentje in het Nederlands en eentje in het Papiaments.

Meer informatie over het dierenasiel Bonaire vind je op de website van het asiel of op hun facebook.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief