Homepage

Logboek dierenasiel Bonaire: Annabelle en Veronica

Vanavond organiseert het Dierenasiel Bonaire een veiling. Het is een manier om geld in te zamelen om het asiel op te knappen. Om duidelijk te maken dat een dergelijke actie ten behoeve van de dieren in het asiel organiseren, is er in het archief gedoken en wat oude foto’s opgeduikeld. Op deze manier krijgt het publiek een beeld waar het asiel het allemaal voor doet. Voor honden als Annabelle en Veronica. Twee honden die enorm onder de schurft zaten. Het asiel op Bonaire heeft de twee diertjes ze behandeld en uiteindelijk zijn ze genezen én geadopteerd. Maar op Bonaire lopen er veel meer van dit soort zielige honden rond. Die willen we ook helpen. En daar is geld voor nodig. Vandaar dat het asiel op Bonaire een veiling organiseert!

Wil je het asiel ook helpen, biedt dan online mee.

Annabelle

Veronica

 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief