Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Kunstveiling voor renovatie dierenverblijven

Het dierenasiel Bonaire is een asiel waar plaats is voor circa 50 honden en 30 katten. het is continu vol. Er worden namelijk veel te veel honden en katten bij het asiel afgestaan. Het asiel is druk bezig om de overpopulatie aan honden en katten terug te dringen. Dit doen we door een gratis sterilisatiecampagne. Daar is geld voor nodig. Ook is de huisvesting van de dierverblijven aan vernieuwing toe. Het asiel heeft nog altijd te kampen met achterstallig onderhoud. Geld om bijvoorbeeld de hokken voor de honden- en kattenopvang veiliger, hygiënischer en waterdicht te maken, ontbreekt. Terwijl dit echt heel hard nodig is!

Vandaar dat het asiel een kunstveiling en een diner organiseert. Ben je op 10 december op Bonaire, kom dan naar Sense. En mocht je niet live aanwezig kunnen zijn. Je kunt ook online bieden via de website Auction Bonaire.

Iedereen werkt gratis mee en artiesten stellen geheel belangeloos hun kunst beschikbaar. De opbrengst komt ten goede aan de dieren in het asiel.

Bied mee op de website  Auction Bonaire om de dieren in het asiel Bonaire een betere huisvesting te geven.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief