Homepage

Help de straathonden van Roemenië

In heel Roemenië zijn ongeveer 1 miljoen zwerfdieren. Rolda, de Romanian League in Defense of Animals, wil daar wat aan doen. Rolda is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor de zwerfdieren in Roemenië. Een van de activiteiten die ze ondernemen is om het aantal zwerfhonden te beperken en te beheersen. Dit doen ze door sterilisatieprogramma om zo de overpopulatie van zwerfdieren op een humane wijze terug te brengen. Ook zorgt Rolda voor voedsel en medische zorg aan de dieren en proberen zij door middel van educatieprojecten de bevolking van Roemenië bewust te maken van hun verantwoordelijkheid met betrekking tot de dieren en wordt de plaatselijke bevolking en jeugd hierbij actief betrokken.

Je kunt Rolda ook helpen. Ze hebben behoefte aan pleeggezinnen, sponsoren en fundraisers, kennels, transportkennels, voer en allerlei andere dierenspullen gebruiken. Hier klees je meer over hoe je kunt helpen.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief