Homepage

Vecht mee met de WSPA tegen hondsdolheid

Per jaar worden er 20 miljoen honden op wrede wijze gedood. Dit zijn 38 honden per minuut. De belangrijkse reden hiervoor is dat de men ban is voor hondsdolheid. De World Society for the Protection of Animals (WSPA) heeft een diervriendelijk alternatief voor de bestrijding van hondsdolheid en heel simpele, namelijk vaccinaties.

Vandaag is Wereld Rabiës Dag en op deze dag  lanceert WSPA de wereldwijde Red Collar campagne om honden en mensen te beschermen tegen hondsdolheid. WSPA roept regeringen over de hele wereld op om hondsdolheid te bestrijden middels vaccinaties.

In veel landen zijn mensen bang voor hondsdolheid. Om deze ziekte te stoppen, worden er per jaar miljoenen honden op wrede wijze gedood. Ze worden doodgeslagen, vergiftigd, vergast of geëlektrocuteerd. WSPA wil een einde maken aan dit dierenleed. Steun Red Collar en help mee om hondsdolheid aan banden te leggen.  Kijk hieronder naar een schokkend filmpje.

YouTube voorvertoningsafbeelding
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief