Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Nieuw video over …. ogen

Het Dierenasiel Bonaire is bezig met een serie van twaalf video’s. iedere maand presenteren ze een nieuw filmpje. Inmiddels zijn we alweer aan de vijfde video toe en dit keer is het thema “ogen” en wel de ogen van de dieren die in het asiel verblijven. Trouwe bruine hondenogen en de ogen van een kat die je overal volgen.

Op het asiel vind je dieren met blauwe ogen, met bruine ogen, je vindt er schele katten, schattige puppies met de de mooiste amberkleurige ogen die ooit gezien hebt, honden met groene ogen, kittens met grijze ogen. Je vindt al deze prachtige kijkers op het dierenasiel Bonaire.

Hieronder alvast een voorproefje.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Je kunt alle video’s van het asiel bekijken op het YouTube kanaal, of op Facebook.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief