Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Cijfers, feiten en statistieken

Alles wat je altijd al wilde weten over het dierenasiel op Bonaire, maar nooit durfde te vragen.

Wist je bijvoorbeeld dat de honden op het asiel dagelijks 25 kilo poep produceren en de katten 5 kilo. En wist je dat er circa 30 vrijwilligers bij het asiel betrokken zijn. Bij elkaar verzetten zijn jaarlijks 7300 werkuren! En wist je dat de honden in het asiel op Bonaire dagelijks 25 kilo aan hondenvoer eten en dat het asiel op het eiland al 800 huisdieren in de afgelopen 2 jaar heeft gesteriliseerd. Dat is meer dan 1 per dag en dat doet het asiel helemaal gratis. Het kost de eigenaar niets! En wist je dat in 2010, 53 katten zijn geadopteerd en dat het asiel 5 kubieke meter water verbruikt… iedere dag!

Interesse in nog meer feiten, cijfers en statistieken over de honden en katten op het asiel, kijk dan naar de nieuwste video van het dierenasiel Bonaire. Surf naar de site van het asiel of naar de facebook-pagina.

YouTube voorvertoningsafbeelding
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief