Homepage

Oplossing voor het hondenpoepprobleem

Het is een van de grootste ergernissen. Hondenpoep. Vier studenten van de universiteit van Tilburg hebben hiervoor de oplossing bedacht, namelijk de SnoepDog. Dit is een innovatieve prullenbak die baasjes en honden beloont voor goed gedrag.

SnoepDog is een grote bak waar na inloggen door de hondeneigenaar volle poepzakjes in gaan en hondenbrokjes uitkomen. De eigenaren krijgen een persoonlijke pas waarmee ze kunnen sparen voor belastingkorting of kans kunnen maken op speeltjes voor de hond. Bovendien worden de honden zo geconditioneerd dat zij alleen maar in de buurt van de prullenbak poepen. Baasjes hoeven op deze manier niet meters meer te slepen met zakjes poep.

Via Tilburg.com

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief