Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Complimenten

Het dierenasiel Bonaire krijgt vaak kritiek. We zouden veel te veel honden en katten laten inslapen en dat we te weinig doen om de overpopulatie aan honden en katten in de hand te houden. Inderdaad het is vreselijk om een dier te euthanaseren. Maar dat we niets doen en werkeloos toekijken is gewoon niet waar. We werken er keihard aan om het aantal honden en katten op het eiland binnen de perken te houden. Zo hebben we een gratis sterilisatieproject, doen we aan voorlichting, komen scholen langs op het asiel, ondernemen we actie om de schurft bij honden tegen te gaan…en zo kan ik nog wel even doorgaan.
En gelukkig, onze aanpak blijkt te werken. Er zijn vorig jaar veel minder dieren afgestaan aan het asiel en er zijn ook veel minder straathonden op het eiland te zien.

Vandaag stond er in de lokale krant, het Antilliaans Dagblad een ingezonden brief van twee vakantiegangers die al jaren vakantie vieren op Bonaire en de inspanningen van het asiel niet ontgaan zijn.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief