Homepage

Hond Lion overleeft ramp Brazilië en vindt nieuw baasje.

Het zal niemand ontgaan zijn: de natuurramp die heeft plaatsgevonden in Brazilië. Bij overstromingen en aardverschuivingen zijn in de Braziliaanse Regio Serrana, iets ten noordoosten van Rio de Janeiro, al vele honderden doden en gewonden gevallen. Vooral de stad Teresópolis is  zwaar getroffen. Niet alleen mensen zijn slachtoffer van deze ramp, maar ook de dieren natuurlijk.

Onlangs verscheen er een hartverscheurend bericht over de hond Lion op de Daily Tail. Het baasje van Lion was omgekomen tijdens de ramp en inmiddels begraven. Lion beleef op zijn baasje wachten naast het graf. Reddingswerkers haalden de hond weg bij het graf en brachten het naar een opvang voor dieren. Daar werd Lion geadopteerd door een nieuwe eigenaar.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief