Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Veiling voor renovatie hekken en hokken

Op 11 december a.s. organiseert het dierenasiel Bonaire een fundraising veiling. Het doel van de veiling is om geld in te zamelen om de hekken en hokken van het asiel te renoveren.

Het belooft een bijzondere veiling te worden; bijzonder gezellig, bijzondere artikelen en een bijzonder doel waaraan de opbrengst van de veiling ten goede komt, namelijk de hekken en hokken van het dierenasiel. Het asiel op Bonaire heeft te kampen met achterstallig onderhoud. Veel van het hekwerk is verroest en vergaan, daken zijn lek, hokken zijn overwoekerd door struiken en bomen, goten verstopt en de hokken hebben een frisse verfbeurt nodig. Om het asiel op te knappen is geen geld beschikbaar. Vrijwilligers hebben al heel veel werk verzet om de meest nijpende problemen op te lossen, maar geld om materiaal te kopen is er niet. De opbrengst van de veiling wordt aangewend voor de renovatie van hekken en hokken van het dierenasiel.

Ben je op Bonaire en wil je een gezellige avond hebben en ook nog een goed doel ondersteunen, kom dan naar de veiling op 11 december.

En ben je niet op Bonaire, maar wil je het asiel wel helpen om de hekken en hokken op te knappen? Dan je een donatie overmaken op rekening 1377.48.744 (Rabobank te Dongen).

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief