Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Sam

Vorige week kregen we bij het dierenasiel Bonaire heel veel dieren binnen. Heel veel zieke dieren die helaas niet meer te redden waren. Er heerst hondenziekte op het eiland en veel honden en puppies die waren binnengebracht, bleken het slachtoffer van deze ziekte.

Ook kwam een andere hond binnen. Een uitgemergeld diertje, overal grote zweren. Het hondje had de kracht niet meer om op zijn poten te staan, maar kon ook niet liggen omdat zijn wonden hem vreselijk veel pijn deden. Ondanks alle pijn en ellende bleek de hond een schat.

We hebben hem Sam genoemd en zjin hem nu aan het verzorgen. Hopelijk wordt het weer een gezonde hond en kunnen we een nieuwe baas voor hem vinden!

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief