Homepage

Hondengevecht

Gewoon een zielig verhaal over een gewone hond, die een ongewoon wreed leven achter de rug heeft. Het gaat om een Herdershond, genaamd Phoenix die als aas diende tijdens hondengevechten.

Zijn oren waren er al afgehaald. Dan hoef je ze ook niet meer te verzorgen na zo’n gevecht. Ook vertoonde de hond sporen van een touw rond zijn bek. Zijn snuit was dichtgeboden tijdens de hondengevechten, zodat hij niet kon terugbijten in het gevecht.

Uiteindelijk kwam deze hond terecht bij een dierenasiel in de Verenigde Staten. De hond was er slecht aan toe. Niet alleen vanwege de bijtwonden, maar ook zijn huid zag er slecht uit en zat hij onder het ongedierte. Het asiel besloot de hond op te lappen en ter adoptie aan te bieden. Ik hoop dat hij een hele goede baas vindt!

Lees hier het hele verhaal

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief