Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Teken, teken en nog eens teken

Deze week werd er in het afstandshok, dat buiten de poort van het dierenasiel Bonaire staat, een hond gedumpt. ’s Morgens troffen we het hondje aan. Een schat van een dier…en ze heet nu Ella. Er was echter een groot probleem met Ella, of liever gezegd.. er waren vele honderden problemen met Ella. Ze zat onder de teken.

Eigenlijk komen alle honden op het dierenasiel wel met teken, vlooien, wormen en neten binnen, maar dit was wel een bijzonder grote hoeveelheid ongedierte. Natuurlijk hebben we Ella gewassen en medicijnen gegeven. We hopen dat ze het redt, want aan teken kunnen honden doodgaan. Dat hebben we op het asiel al vele malen meegemaakt.

Hieronder enkele foto’s.


Je kunt het asiel op Bonaire steunen door een bijdrage over te maken op Rabobank te Dongen, account 1377.48.744

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief