Homepage

Honden maken van de mensheid betere mensen

Vandaag las ik twee berichten over honden. Leuke berichten!

Zo las ik op het Dogblog dat een hond op de werkvloer de arbeidsproductiveit van de werknemers verhoogt. Dat is althans de conclusie van een onderzoek van Central Michigan University in de Verenigde Staten.
Een hond op het werk zorgt ervoor dat mensen beter samenwerken en meer werk verzetten.

En op las ik op e-gezondheid.be dat een hond in huis goed is voor de gezondheid, zowel de geestelijke als de lichamelijke. Honden maken hun baasjes zelfverzekerder, minder gestresseerd en gelukkiger! Ook gaan hondenbaasjes minder vaak naar de dokter. Honden houden mensen gezonder. waarschijnlijk om dat de baasje meer wandelen en meer bewegen.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief