Homepage

Misselijkmakende filmpjes

Was voor hondenblogo op zoek naar leuke filmpje, klikte een filmpje aan en na 2 tellen zag ik afschuwelijke beelden van de ene hond die een andere verscheurde. Een rot gezicht. Maar het  allerergste was dat de grote bijtende hond werd opgefokt door zijn baas. De gemene hond kun je niks kwalijk nemen. Maar ik vind dat de baas dit op dit bloedige tafereeltje kickte en het op You Tube heeft gezet, wel aangepakt moet worden. Zelf kwam ik niet verder dan een pissige reactie. Niet slim, niet handig en het lost ook niet op, maar het luchtte wel op.

Om die bloederige beelden die ik op netvlies heb te vergeten, heb ik een vrolijk filmpje gevonden. Een duikende Corgi met zwemvest.

YouTube voorvertoningsafbeelding
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief