Homepage

Labradoodle

De Labradoodle een relatief nieuw ras en is een kruising tussen de Labrador en de Poedel te kruisen. Rutland Manor Labradoodles en Tegan Park Labradoodles uit Australiƫ waren de eerste fokkers van deze hond, vandaar dat er ook wel wordt gesproken over de Australian Labradoodle.

De Australian Labradoodle heeft een vriendelijk, sociaal karakter en een allergievriendelijke vacht. Ze hebben een golvende of krulvacht en geven geen lichaams- of vachtgeur af. De vacht van de Labradoodle is ondermeer gebroken wit, zwart, rood of bruin.

Hier vind je meer info over de Labradoodle.

Hieronder een video van een Labradoodle familie.

YouTube voorvertoningsafbeelding
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief