Homepage

Top 10 stoere honden

Op Doggo.nlvond ik de top 10 stoere honden. Een leuk lijstje. Maar waarom worden deze honden nu stoer gevonden. Omdat ze groot zijn, brede kaken hebben en hard kunnen blaffen? Of omdat ze moedig zijn, nooit bang en voor je in de bres springen als het moet.

De top 10 stoere honden is een leuk lijstje met honden, maar er staan mijn inziens alleen honden hebben die een “stoer imago” hebben, maar lang niet altijd stoer zijn. Zo heb ik eens een teckel gekend die zijn huis heeft verdedigd en inbrekers flink te grazen heeft genomen en ken ik een Dobermann die in een hoekje kruipt bij onweer….

Hieronder toch de top 10 stoere honden. Kijken wat jullie ervan vinden?

  1. Engelse Bulldog
  2. Boxer
  3. Franse Bulldog
  4. Rottweiler
  5. Staffordshire
  6. Amerikaanse Bulldog
  7. Bordeaux Dog
  8. Bullmastiff
  9. Cane Corso
  10. Dobermann
↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief