Homepage

Honden welkom bij Natuurmonumenten

natuurmonumentenActief Met Inzicht is een evenementenbureau voor bazen en honden, met oog voor de baas maar vooral voor de hond. Actief Met Inzicht verzorgt workshops, waarbij de verdeling wordt gemaakt in Actief en Inzicht. Bij workshops waar Actief centraal staat, leer je al doende samen met je hond. Bij workshops met Inzicht als uitgangspunt is er meer aandacht voor de theorie en de achtergronden van gedrag.

Actief Met Inzicht verzorgt ook workshops op verzoek. Als je aangeeft wat je wilt leren en je hebt minimaal 5 cursisten bijeen, dan verzorgen wij een workshop op maat.

Op 12 juni organiseert Actief met Inzicht een wandeldag in samenwerking met Natuurmonumenten onder het motto “Honden welkom bij Natuurmonumenten”.
Dit wordt een mooie dag in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Natuurmonumenten heeft twee mooie routes uitgezocht voor bazen en honden. De honden mogen deels los en deels aan de lijn mee door dit prachtige gebied.

De tocht start en eindigt op Camping Diever in Diever. Een deel van wandeling gaat door gebied waar honden aangelijnd mee mogen, daar vertelt boswachter AndreƩ Donker over de aanwezige natuur. Het grootste deel van de wandeling loop je door afwisselend landschap waar honden vrij mogen lopen. En op een prachtige historische plek in het bos wordt een gezellige picknick verzorgd.

Meer informatie vind je op de website van Actief Met Inzicht.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief