Homepage

29 mei congres over hulphonden en andere service dieren

hulp hondStichting AAIZOO staat voor Animal Assisted Interventions in Zorg, Onderzoek en Onderwijs. Animal Assisted Interventions (AAI) zijn activiteiten waarbij dieren een ondersteunende of assisterende rol hebben in zorg, onderzoek en onderwijs.

Op zaterdag 29 mei organiseert AAIZOO haar eerste congres over Animal Assisted Interventions in de dagelijkse praktijk in Nederland.

Er zijn steeds meer professionele hulp- en zorgverleners in Nederland die in hun praktijk dieren een ondersteunende of assisterende rol geven. Zij zetten dieren, vaak honden of paarden, in bij behandeling, therapie of begeleiding van cliƫnten met verschillende hulp- of zorgvragen.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief