Homepage

Train je partner als een pup

puppy trainingIn haar nieuwe boek legt schrijfster Amy Sutherland uit hoe je ervoor kan zorgen dat je man luistert, lief is en doet wat jij wil. De methode die ze daarvoor gebruikt is dezelfde als diegene die ze gebruikt om een jonge puppy op te voeden.Dankzij haar tips verandert je een opstandige, slordige en vergaeetachtige man in een volgzaam puppy door. Het enige wat je hoeft te doen is een half uurtje per dag trainen.

Sutherland noemt een aantal tips. Zo moet je stoppen met klagen en mopperen op je partner. Beter is om goed gedrag tebelonen. Ook zegt Sutherland dat het van belang is om in te spelen op de sterke kanten van je man. Is het avondmens, hou dan op om hem ’s morgens lastig te vallen.   Accepteer hem zoals hij is. Een andere tip is hem voorhand een beloning te beloven als hij het goed uitvoert en hem zelf laten beslissen of de beloning het klusje waard is of niet. Andere punten zijn, is dat je kleine stappen moet nemen en niet moet domineren. Kijk hieronder naar een interview.

YouTube voorvertoningsafbeelding

What Shamu Taught Me About Life, Love And Marriage: Lessons For People From Animals And Their Trainers, Amy Sutherland

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief