Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Puppies gedumpt

pups gedumpt op BonaireEnige tijd geleden kwamen twee jongens naar het dierenasiel Bonaire. Het waren twee gidsen die toeristen over het eiland rondreden. Tijdens een van hun tours kwamen er op een verlaten plek, een aantal zielige pups aanrennen. Achter die pups kwamen er nog meer en uiteindelijk bleken er tien puppies uit de bosjes te komen.

De toeristen werden door de twee gidsen aan het werk gezet. Ze moesten de pups vangen. Gelukkig lukte dit.

Alle pups werden in een plastic bak gezet en voorzichtig reden de jongens naar het asiel.  De pups bleken gewoon te zijn gedumpt in de mondi, het onbewoonde ‘platteland’ van Bonaire. Ze zouden zeker op een afschuwelijk manier aan hun einde zijn gekomen en zijn gestorven van honger en dorst.

Drie van de tien pups hebben het uiteindelijk niet gered en zijn doodgegaan. De andere zeven hebben we met veel zorg en aandacht in leven weten te houden. Inmiddels zijn het zeven vrolijke dikzakken geworden, waar er inmiddels vier van zijn geadopteerd.

Lees hier het hele verhaal over deze puppies.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief