Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire: Afstandshok in gebruik!

begeleidende foto persbericht afstandshok 3 feb 2010Inmiddels is het af: Het afstandshok op het dierenasiel Bonaire waar ik een tijdje geleden over schreef. Dit diervriendelijke afstandshok geeft bevolking van Bonaire de mogelijkheid om hier anoniem en buiten openingstijden om, een hond of kat in te herbergen.

Dit kunnen huisdieren zijn die de mensen afstaan en waar ze niet langer meer voor kunnen zorgen. Maar ook kunnen het ‘gevonden’ dieren of loslopende honden of katten zijn die mensen langs de weg vinden.

Gisteren heb ik de lokale pers op het eiland een persbericht gestuurd en zag dat het vandaag al geplaatst was. Het persbericht staat natuurlijk ook op de site van het dierenasiel! foto persbericht afstandshok Bonaire

De vrijwilligers van het dierenasiel hebben het hok gebouwd. Met name Annemiek en Cyrill hebben keihard gewerkt.

Ook hebben we een sponsor gevonden die de materialen voor de bouw heeft bekostigd: Valerie’s Airport Shop. Ontzettend bedankt!

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief