Homepage

Surfdog Ricochet surft voor het goede doel

surfdogricochetRicochet, is een surfhond. En dat is niet het enige bijzondere aan deze viervoeter. Ricochet haalt ook geld op voor goede doelen. Bij elkaar heeft zij (Richochet is een teefje) bijeengebracht.

De fundraising activiteiten van Ricochet begonnen in autgustus 2009 een de opbrengsten gingen naar die met de steun van Ricochet kunnen leren surfen of een therapie kunnen volgen. Zo kreeg Patrick Ivision, een vijftienjarige gehandicapte jongen, een bedrag van Ricochet en leerde bovendien surfen.

Kijk hieronder naar het filmpje.

YouTube voorvertoningsafbeelding

En hieronder nog een filmpje, waarin de avonturen van deze nobele honden op een rijtje zijn gezet.

YouTube voorvertoningsafbeelding meer weten? Surf dan naar de site van Surfdog Ricochet.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief