Homepage

Logboek Dierenasiel Bonaire

Nikita, Radinka en MarliesVanaf nu verschijnen er op Honden.blogo met enige regelmaat berichten vanaf Bonaire, Nederlandse Antillen. Een logboek! Op dit prachtige eiland in de Caribbean ben ik de manager van het  dierenasiel.

Het dierenasiel op dit eiland verschilt aanmerkelijk van de asielen die je in Nederland aantreft. Door het heerlijke weer speelt het hele asielleven er zich buiten af. Ook leven de honden bij elkaar in een hok. Ze hebben ook een supergrote speelweide. Ook een opvallend aan dit dierenasiel is de trieste hoeveelheid dieren die afgestaan worden aanbod.

Wekelijks zal ik het wel en wee op dit bijzondere dierenasiel uit de doeken doen.

Je kunt alvast een kijkje nemen op de site van het dierenasiel Bonaire.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief