Homepage

Puppekes

Sinds 2,5 jaar ben ik puploos. Mijn grote kleine meid is 5 januari één jaar geworden….hierperdepiep!!. Hebben we dit gevierd? Nee natuurlijk niet. Een hond is immers geen kind en wij als ‘ouders’ hoeven immers geen feestje te plannen voor een jarige pup. Heeft ze iets extra’s gehad, nee ook niet.

Ze heeft het al goed genoeg, maar, ja er zit een maar aan…ik voel me leeg. Zo leeg als de zee zonder vissen of beter gezegd als ying zonder yang. Ineens besefte ik me dat er geen klein, lief schattig pupje meer om me heen dwarrelt die je laat denken: waar ben ik aan begonnen, ik had er niet aan moeten beginnen!!…alles doet wat niet mag, op jouw vertrouwd…naar je toekomt en je met van die vertederende oogjes aankijkt en vraagt, voer me, bescherm me, ik hou van je……*smelt*

Maar helaas, ik heb met hinten gestrooid maar mijn lieftallige wederhelft heeft, of wil, de signalen maar niet opvangen. De wijze woorden van hem zijn: drie honden is genoeg! Wijze woorden…nee onlogische woorden…waar er drie eten kunnen er toch ook vier eten. Corrigeer me als ik ernaast zit…..;-)

Ik weet nu beter, in april bereik ik de volwassen leeftijd van 40 jaren (jong!) maar helaas geen pup met roze strik. Arme ik…..voel me bijna Remi…..

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief