Homepage

Gewoon even lekker lachen!

Daar had ik nou eens zin in: gewoon even lekker lachen! Weet jij ook een leuke honden mop? Plaats hem dan s.v.p. in een reactie, ik ben benieuwd!

Anders bekeken
Een blinde man loopt een winkel binnen, neemt zijn hond bij de halsband en zwiert deze door de lucht in het rond.
Helemaal in paniek vraagt een winkelbediende wat er aan de hand is.
‘Oh niks’, zegt de blinde man. ‘Ik kijk alleen even rond.’

Een meisje loopt met haar hond over straat.
Roept een vrouw opeens: “Weg met die hond! Weg! Ik voel zo een vlo over mijn been kruipen!” Het meisje trekt aan de riem van haar hond en zegt geschrokken: “Snel… Bello! Weg! Die mevrouw zit onder de vlooien!”

Inbreker
Een inbreker is ‘s-nachts bezig een kraak te zetten. Plotseling hoort hij: “Jezus let op je!”. Hij schrikt zich lam, kruipt in elkaar en wacht af. Na een minuutje, hij heeft verder niets gehoord, komt hij weer overeind. Op het moment dat hij de stereo wil meenemen hoort hij echter, en nu iets meer waarschuwend, “Jezus let op je!”. Hij zet de stereo neer en pakt zijn zaklantaarn. Al zoekende ontdekt hij in het licht van de zaklantaarn een papagaai.
Inbreker: “Een papagaai?”
Papagaai: “Dat klopt! Ik ben een papagaai!”
Inbreker: “Je kan behoorlijk goed praten zeg.”
Papagaai: “Ja, ik ben dan al zo’n 50 jaart oud.”
Inbreker: “Gelukkig! Ik dacht echt dat er hier iets vreemds aan de hand was. Hoe heet je eigenlijk?”
Papagaai: “Henry.”
Inbreker: “Henry? Wat een belachelijke naam voor een papagaai!”
Papagaai: “Niet zo belachelijk als ‘Jezus’ voor een Rottweiler!”

Molly is loops
Een jongetje komt thuis van school en vraagt of hij de hond, Molly, mag uitlaten. “Dat kan niet jongen”, zegt moeder, “Molly is loops.” “Wat is loops, mama?”, vraagt het jongentje. “Ga maar naar de garage, daar is pappa. Dat kun je beter aan hem vragen”, zegt de moeder. “Papa, wat is loops? Ik mag van mama Molly niet uitlaten, omdat ze loops is…”, vertelt het jongentje aan zijn vader. De vader, net bezig met zijn gereedschap schoon te maken met een doek gedrenkt in benzine, wrijft met de doek met benzine de achterkant van Molly in. “Maak je maar geen zorgen jongen. Nu is ze weer helemaal in orde. Ga maar lekker wandelen met haar.” Het jongentje gaat de hond uitlaten en komt, na een kwartiertje weer terug, zonder hond! “Waar is Molly gebleven?”, vraagt de vader aan het jongentje. “Ze kwam zonder benzine te zitten, twee straten terug. Maar maak je niet druk, de hond van buren duwt haar nu terug naar huis.”

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief