Homepage

Honden die te snel eten

Er zijn honden die als die hun eten voorgeschoteld krijgen de bak al leeg hebben voordat hij op de grond staat. Snel eten is niet goed, niet goed voor mensen en dus ook niet voor onze honden. Een van de reden dat honden snel eten is dat hun reukorgaan veel meer ontwikkeld is dan hun smaakpapillen. De smaakpapillen van mensen zijn zelfs beter dan die van honden.

Nu heeft Brake-fast een hondenvoerbak op de markt gebracht welke ervoor zorgt dat je hond minder snel uit zijn voerbak kan eten.  In deze voerbak zitten 3 opstaande blokken zodat de kop van de hond er niet helemaal in kan gaan en dit zorgt ervoor dat hij rustiger moet eten.

De voerbakken zijn te verkrijgen vanaf 14,99 dollar en te bestellen via hun website.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief