Homepage

Lekker in de sneeuw met de honden

Joehoe, gisteren was het buiten wit. Heel even heeft het gesneeuwd. Sneeuw is leuk, sneeuwpop niet! Die zijn eng. Vooral als er takken uitsteken. Normaal zijn takken favoriet maar niet als ze uit grote witte bollen sneeuw steken. Heel verdacht! Sneeuwpop wordt met militaire precisie benaderd door de bullen, onderzocht en vervolgens om zeep geholpen, wat een feest…sneeuwpop vernielen is zo leuk! 😉 Totdat het kindje, die zo haar best heeft gedaan voor mama, naar buiten komt en sneeuwpop ziet verdwijnen onder de poten van drie bullen die vervolgens wegrennen met haar takken. Probeer nog sorry te zeggen maar helaas. Op weg naar huis is het meisje opnieuw begonnen… De volgende keer ontwijken wij sneeuwpoppen…

Hier nog even een filmpje van een echte sneeuwhond:

Ben benieuwd wat jullie honden doen met een sneeuwpop…

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief