Homepage

Hond vermist van Caspar Burgi en Barbara

Tv-kok Caspar Burgi en zijn vriendin Barbara loven een beloning van 3500 euro uit aan diegene die hun hondje helpt terug te vinden of de gouden tip heeft.

Tijdens hun vakantie op Jamaica kreeg het stel het slechte nieuws dat hun hond ‘Denver’ op het oppasadres in Rosmalen was verdwenen, meldt Shownieuws. Denver is een Kaninchen tijger teckel, teefje en 3 jaar oud. Ze is gesterriliseerd en mist een nageltje aan haar rechter voorpot. Denver is bekend geworden om het programma ‘Woef hoe word ik een beroemde hond’ gepresenteerd door Bridget Maasland. Denver heeft het programma toen gewonnen. 

Politie, dierenasielen, kranten, jachtclubs, honden verenigen etc. zijn allemaal reeds ingezet maar helaas tot nu toe zonder resultaat…
Aangezien Caspar en Barbara zielsveel van hun teckel houden, willen ze Denver dolgraag terug. Mocht u haar gezien hebben of meer weten neemt u dan contact op met 06-43005652 of stuurt u een mailtje naar info@dogsdepartment.com

 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief