Homepage

Sjiek hondenbed

Ons interieur is een mengelmoes geworden van behoorlijk strak design in combinatie met chinees antiek. Wij hebben voor Angel een tijdje geleden gekozen voor een standaard bruine hondenmand omdat we eigenlijk niets anders goed vonden passen.

Maar nu kwam ik zojuist op de website van Modern Tails en deze hebben een wel heel mooi hondenbed/hondenkussen die zo ontzettend goed zou aansluiten bij ons interieur. Het gaat hier om de Bonsai Dog Bed.

Dit bed is vier maten beschikbaar:

  • Small 60cm x 50cm x 10cm
  • Medium 76cm x 60cm x 13cm
  • Large 90cm x 76cm x 13cm
  • X-large 106cm x 90cm x 13cm

De prijzen zijn van 99 dollar tot een goede 210 dollar.

 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief