Homepage

Een hondenbed en honden-autozitje

Ben je op zoek naar een ‘leuk’ hondenbed en toevallig ook nog naar een veilige manier om je hond te transporteren dan heeft Bedpals voor jou de oplossing gevonden.

Deze hondenbedden zijn tevens te bevestigen in de auto via het gordel systeem. Als je hond los in de auto zit kan hij bij een snelle stop door de hele auto heen vliegen en dat willen wij natuurlijk niet.

Ik zie helaas nog steeds heel veel mensen met de hondjes op schoot, onderzoek heeft uitgewezen dat bij een plotselinge rem van rond de 50 kilometer per uur men de hond los laat door een shrikreactie en de hond dus door de auto heen (danwel de voorruit) vliegt.

Uit veiligheidsoverwegingen zie ik dan liever deze lelijke hondenkussens terug 😉

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief