Homepage

Politie zoek gevaarlijke hond

Zaterdag 24 maart 2007 – ROSMALEN – De hond die woensdag door de politie in Rosmalen in beslag is genomen omdat hij enkele dieren zou hebben doodgebeten, is gisteren ontsnapt. Hij sprong tijdens het uitlaten over een afrastering van het asiel bij de Oosterplas in Den Bosch.

Gewaarschuwde agenten slaagden er niet in om de hond, een kruising van een herder en een bouvier, te vangen. Met de 26-jarige eigenaar is afgesproken dat hij zich bij de politie meldt als de hond bij hem terugkomt.

Een reu van de hond, die ook woensdag in beslag werd genomen, is gisteren aan de 29-jarige eigenaresse teruggegeven. De politie wil het dier laten muilkorven.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief