Homepage

Nieuw tv-programma Dier Vermist bij de NCRV.

De NCRV komt met een nieuwe docu-soap Dier Vermist. In Dier Vermist gaat documentairemaker Frans Bromet op zoek naar het kleine en grote drama achter deze oproepen van radeloze dierenliefhebbers. Zoals het verhaal van de 18-jarige Nathalie. Zij is zwaar gehandicapt en kan alleen via een stemcomputer praten. Twee jaar geleden kocht ze Didi, een chihuahua. Ze wilde een heel klein hondje, omdat die zo lekker bij haar op schoot kon zitten. Didi was alles voor haar. Vijf maanden geleden, als Nathalie voor een behandeling in het ziekenhuis verblijft, wordt Didi uit de achtertuin gestolen. Ze is er kapot van: ze kan er niet van slapen en eten, moet er vaak om huilen en heeft er zelfs hartklachten van. Via een brief op internet probeert Nathalie de dieven nu te overtuigen om Didi terug te brengen.

Of het verhaal van Carmen (29) uit Nieuwegein. Haar paard Jeffer werd ziek en moest voor behandeling naar een kliniek. Maar bij thuiskomst klikte het niet meer tussen Carmen en Jeffer. Jeffer steigerde en liet zichzelf telkens vallen. Een jaar lang probeerde Carmen weer op haar paard te rijden maar steeds viel ze er weer vanaf. Uiteindelijk dacht ze dat het beter was om een ander tehuis voor Jeffer te vinden. Carmen heeft het dier verkocht, maar heeft daar nu vreselijk veel spijt van en wil hem terug. Maar de paardenhandelaar aan wie ze hem verkocht heeft, wil haar niet te woord staan. Carmen is ontroostbaar en bang dat Jeffer misschien geslacht is.

Of het verhaal van de papegaai Sjakko van de 19-jarige Melvin uit Doesburg. Twee maanden geleden vloog Sjakko weg. Moeder Marjo en Melvin hebben op diverse internetsites oproepjes geplaatst en zijn, ten einde raad, naar een dierenparagnoste gegaan. Zij vertelde hen dat Sjakko nog steeds in Doesburg is, bij twee oneerlijke mannen, die luisteren naar de namen Henk en Peter.

Kijk ook op woensdag 21 februari op Nederland 2 vanaf 19.25 uur

 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief