Homepage

Aromatherapie voor de hond

Niet alleen wij mensen moeten tegenwoordig ons best doen om te ontspannen. Angel kan na afgelopen oudejaarsavond ook wel weer een ontspannend aroma-therapie-kuurtje gebruiken. Dat arme beessie is weer zo bang geweestDan moet zich toch ook een hoop stress in dat lichaampje opbouwen. Door veel te ballen met haar en haar wat meer aandacht te geven is er alweer wat van die stress verdwenen. Na al dat ballen in de blubber moet Angel natuurlijk ook weer gewassen geworden en dan zijn lekkere speciale geurtjes geen luxe want oei wat kunnen hondjes naar slootwater stinken. Waarschijnlijk omdat ze daar ook in hebben gelegen… Nu niet alleen de aromatherapie in shampoo, conditioner en pootjeszalf maar zelf een bijpassend geurenkaarsje om je hele huis naar die heerlijke geurtjes te laten ruiken. 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief