Homepage

Blaffen afleren

Bij ons komen er regelmatig vragen binnen over hoe om te gaan met blaffende honden. Voor veel mensen wekt het veel irritaties op wanneer honden veel en vooral onnodig blaffen. Er zijn veel methodes en theorieen over hoe je dit het beste kunt stoppen.

Zo is ook de anti-blafband een veel besproken onderwerp geweest met voor- en tegenstanders. Nu is er weer een nieuw product op de markt, namelijk de K9 Kalmer en dit apparaat zou er voor moeten zorgen dat je hond kalmeert als hij aan het blaffen gaat. Een ultra-sonisch toon zou een muziek produceren die de hond niet kan weerstaan, hij zal afgeleid worden door de muziek en zich daar dan ook gaan richten.

De tonen die verspreid worden zouden geen pijn doen en of het werkt weet ik niet, ik ga kijken of ik er kan bemachtigen om deze uit te testen met Angel.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief